Så stolt….

Bild

Efter att bara ha pratat med lagets löpare över telefon tiden innan Kraftloppet var det så himla kul att träffa dessa trevliga människor på fredagskvällen.
Vi samlades på Hotell De geer i Finspång, käkade god mat och gick igenom taktiken för att slåss i toppen.
Jag hämtade löparna efter deras hotellnatt på lördagsmorgonen och det small till från start där David Kasselstrand tog rygg på rutinerade Per Brolund från Akele.
Peter Öberg gick sedan upp i ledningen på 2:a sträckan som höll hela vägen in i mål.
Att löparna skickade upp mig högst upp på pallen var självklart kul, men det är alla dessa duktiga löpare som ska ta åt sig äran.
Tack alla löpare i Franssons gäng.
Tack Akele, Tjalve och Nocout mm som gjorde detta lopp ännu häftigare än tidigare.
Tack även till tävlingsledaren Sune Karlsson och hans gäng.

Nu får alla lag träna och spetsa till loppet ytterligare till 2014.

20130828-161356.jpg

Fotograf Mikael Grip
www.lopningforalla.se

Sträcka 9 Skogsteräng på Arena Grosvad

Bild

Johan Pettersson som springer riktigt fort i skogen. Han springer sin kuperade sträcka på 8 km grymt fort i skogen vid Arena Grosvad.
Hans tid var 27.17 och var 9 sekunder före 2:an Harri Karlsson från IK Akele.20130828-161647.jpg

Fotograf Mikael Grip
www.lopningforalla.se

Prisudelning efter segern

Bild

20130828-084310.jpg

Vinnande laget sträcka 1 David Kasselstrand,Sträcka 2 Peter Öberg,Sträcka 3 Elias Björnsson,Sträcka 4 Anton Nilsson, Sträcka 5 Conny Wass, Sträcka 6, Christopher Doxryd, Sträcka 7 Andre Ragnelid, Sträcka 8 Anders Eriksson,Sträcka 9 Johan Pettersson,Sträcka 10 L-O Gävert.
Foto Mikael Grip
www.lopningforalla.se

Blivit uppringd?

Franssons Konsult  är en samarbetspartner till dagspress och idrottsföreningar. Vi arbetar med försäljning åt företag föreningar och kontaktar privatpersoner och företag via huvudsakligen telefon om företagens, tjänster och erbjudanden.

Har du ett missat samtal från något av Franssons Konsults nummer är det troligt att vi ringt dig eftersom någon av våra uppdragsgivare söker kontakt med dig.

 

Har du fått säljsamtal trots att du är NIXad?

Har du fått ett säljsamtal från oss trots att du är med i NIX? Då har du sannolikt fått samtalet från ett företag som du har eller nyligen haft en kundrelation med. Syftet med samtalet kan då vara att ta reda på om du är nöjd som kund, om du har några frågor eller så vill din leverantör erbjuda dig någon annan vara eller tjänst.

Hos Franssons Konsult kan du alltid ringa tillbaka på det telefonnummer som visas i presentatören för att höra varför du blivit kontaktad och av vem.

  • 0705-52 90 55  0122-153 74